بازگشت به فرم جستجو »

نمایش نتایج جستجو برای

نویسنده: رضا فرهوش
موضوع : علوم و صنایع غذایى
اعتبار علمی: علمی-خارجی
زبان مقاله: فارسی


موارد یافت شده: 22

1 - کاهش آکریلامید نان سنگک با استفاده از اسید استیک و اسید اسکوربیک (چکیده)
2 - ارزیابی فعالیت ضد رادیکالی، قدرت احیاء کنندگی و ظرفیت آنتی اکسیدانی عصاره متانولی روغن پوست بنه (چکیده)
3 - بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و آنتی اکسیدانی روغن هسته انار (چکیده)
4 - بررسی فراوری هسته انار با امواج فراصوت جهت استخراج روغن (چکیده)
5 - بررسی اثر آنتی اکسیدانی روغن مغز و پوست بنه بر پایداریاکسایشی روغن زیتون (چکیده)
6 - کیفیت و پایداری روغنهای زیتون تجاری کشور (چکیده)
7 - فرمولاسیون کره پسته کم کالری محتوی صمغ دانه بالنگو: استفاده از متدلوژی سطح پاسخ (چکیده)
8 - بررسی ساختار ترکیبات قطبی روغن کانولا تحت تاثیر اختلاط با روغنهای زیتون/پالم اولئین و ترسیوبوتیلهیدروکینون طی فرایند سرخ کردن (چکیده)
9 - بررسی اثر فرایند اولترافیلتراسیون بر محتوای آنتی اکسیدانی و پایداری اکسایشی روغن کانولا (چکیده)
10 - بررسی اثر افزودن آب و امولسیفایر PGPR بر خواص بافتی و حسی شکلات شیری آبدار (چکیده)
11 - استفاده از پردازش تصویر در بررسی تغییرات اندازه ذرات و میزان سفیدک شکلات شیری آبدار (چکیده)
12 - شناسایی روغن هسته انار به شیوه دستگاهی (چکیده)
13 - بررسی راندمان تولید عصاره های مختلف از هسته انار و اندازه گیری خواص آنتی اکسیدانی آنها (چکیده)
14 - استفاده از فیبر چغندر قند در غنی سازی چیپس تورتیلا (چکیده)
15 - ویژگیهای شیمیایی و ساختار اسید چرب روغن دانه کدو تخم کاغذی (کوکوربیتا پپو زیرگونه پپو رقم استیریاکا) (چکیده)
16 - بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ساختار توکوفرولی روغن پوست بنه در مقایسه با روغنهای کنجد و سبوس برنج تحت شرایط سرخ کردن عمیق در روغن آفتابگردان (چکیده)
17 - بررسی ساختار شیمیایی روغن دو واریته رایج بنه(Pistacia Atlantica) در ایران (چکیده)
18 - بررسی و مقایسه ساختار شیمیایی روغن دو رقم رایج کانولا (اوکاپی، طلایه یا کبری) در ایران (چکیده)
19 - بررسی ساختار شیمیایی روغن بادام وحشی (Amygdalus scoparia) در ایران (چکیده)
20 - استخراج عصاره هسته انگور با سیستم های مختلف حلال و ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی وآنتی (چکیده)
21 - روغن سبوس برنج راهی برای کاهش ضایعات آسیاب برنج (چکیده)
22 - عملکرد مخلوط روغنهای کانولا و پالم اولئین در سرخ کردن عمیق (چکیده)
لینک های پیشنهادی

 

30 جستجوی اخیر